« Ukraina i Sverige

Ska du ut och resa?

Har ditt barn haft vattkoppor? Inte? Ska du då ut och resa kan det bli lite bekymmersamt. Man får nämligen inte ens gå på planet om man har en pågående infektion med vattkoppor. Er planerade semester kan då bli väldigt kort. Eller så planerar du lite i förväg och väljer att vaccinera dig och din familj. Du kan få vaccin mot en stor mängd olika sjukdomar så som TBE och vattkoppor eller vanliga resevaccinationer som är bra att ha för att skydda sig. 

De säger vaccin är farligt

Det finns risker med alla typer av medicineringar. Så även med vaccin. Men faktum är att vaccin räddar liv varje dag, och ser till att vi slipper se sjukdomar i Sverige som inte funnits här på många år. Att välja bort vaccin är dumt, och kan utsätta andra i din närhet för fara. Har du frågor om vaccinering, eller är fundersam på vad du skulle behöva för vaccin kan vi rekommendera ett besök hos resecentrumvaccinationer.se som erbjuder vaccinationer i Uppsala och Enköping. 

Boka enkelt

De har ett system för bokning på nätet. Klicka bara på bokning, sen vilken stad du vill besöka för att vaccinera dig. Sedan väljer du att antingen boka direkt, fylla i en hälsodeklaration eller så kan du omboka eller avboka en redan inbokad tid. Väldigt smart system som också inkluderar en påminnelse via SMS så du inte missar din bokade tid. Ett mycket bra sätt att få de vaccinationer du behöver. 

2 Feb 2020