« Ukraina i Sverige

Åk skidor i Alperna

Den som vill ägna sig åt riktigt bra skidåkning, ska bege sig till Alperna. Visst finns det skidåkning även i Ukraina, men inte särskilt känt för detta. Det finns en ort i Ukraina dock som är perfekt för skidåkning och det är Bukovel. Men som sagt, den som vill ha bra skidåkning utomlands har Alperna att åka till. Fördelen med det är att Alperna finns i flera länder. Det gör att du kan hitta boende italienska Alperna eller satsa på ett hotell Alperna i Frankrike. Oavsett om du föredrar att bo i de italienska Alperna eller vill bo på hotell Alperna i Frankrike, så har båda länderna bra skidåkning!

Välj det land du föredrar

Både de franska alperna och de italienska alperna har flera olika orter att välja mellan. Det är en smart idé att läsa på om olika orter så att du hittar den som passar dig. Det kanske är viktigt med hur många backar det finns eller om det är andra aktiviteter som måste finnas. Alla har ju olika önskemål hur skidresan ska se ut. Även om det ofta är skidåkningen som är det viktigaste så är det även viktigt med annat. 

Boka resa

Du som vill åka till Alperna, du ska boka en resa tycker jag. Det är något du inte kommer att ångra. Särskilt om det är så att du älskar att åka skidor. Att göra det just i Alperna är något du alltid kommer att minnas!

27 Dec 2018