« Ukraina i Sverige

Annorlunda färdsätt

Om man besöker Ukraina, eller vilket land som helst egentligen, så vill man ju se så mycket som möjligt. Visst kan man ta sig runt med bil eller buss, eller till och med gå, men det finns ett smartare sätt. Det är att ta med sig en elcykel. Många av dessa varianter går även att fälla ihop, så att de kan tas med på flyget, eller i bussen eller i bilen. Sedan kan du på ett enkelt sätt ta dig runt och se olika sevärdheter. Dessutom är det miljövänligt sätt att färdas och det är roligt!

Var hittar jag en elcykel?

Elcykelpunkten är nn butik på nätet, som säljer just elcyklar. De har fri frakt och de är dessutom experter på denna typ av cykel. Du kan få din cykel hemlevererad, eller besöka deras lager i Stockholm för att testcykla.

Elcykel är precis som en helt vanlig cykel fast den har ett batteri, ett elsystem med kontroller samt en motor som kan sitta fram, bak eller i navet vid tramporna. Du kan max åka 25 km/h med den och det finns inte en gaspedal. Tanken är att du ska få en extra skjuts uppför eller på raksträckor och slippa att bli svettig.

Hur ta med elcykel på resa

Ska du flyga så är det bäst att tala med resebolaget. De kan ha olika bagageregler. Ofta går detta som specialbagage. Andra färdsätt, som bil, buss, taxi, osv är samma sak där. Tala med researrangören om hur ni på bästa sätt tar med den.

 

 

 

1 Dec 2017