« Ukraina i Sverige

Köpa hus i ett annat land?

Många som åker på semester till samma land, år efter år, väljer gärna att köpa något eget. Det kan vara ett hus på Mallorca, en lägenhet i Ukraina, en bungalow på Gran Canaria eller en bostad någon helt annanstans i världen. Är det så att du vill köpa ett hus på Mallorca eller i ett annat land, så är det bra att ta kontakt med en mäklare. 

Inspireras

Om du vill köpa hus på Mallorca, eller en lägenhet i Ukraina, varför inte gå på en mässa. På denna sida, hittar du Fair Medias fastighetsmässa. En mässa kan lära dig mer om vad du ska tänka på när det är dags att köpa något eget. Sedan så finns det även mycket artiklar på nätet som handlar om att köpa bostad eller hus i ett annat land.

Våga ta steget fullt ut?

Kanske du vill köpa hus på Mallorca eller i ett annat land för att ha semester bara, eller är det så att du funderar på att flytta helt och hållet? Det är lite olika saker att tänka på beroende på vad det är du ska göra. Ska du bara bo halvårsvis, eller då och då, så är det även en bostad hemma du behöver. Flyttar du helt och hållet så måste du kolla upp vad som gäller för just det land du har tänkt att flytta till, om det är så att du måste registreras eller göra annat.

23 Mar 2018