« Ukraina i Sverige

Minisemester i Malmö

I helgen som var så var jag nere i Malmö. Jag var och hälsade på en barndomskamrat jag inte träffat på ett par år. Vi umgicks mycket när vi var små, men även i tonåren. Senare i livet så flyttade hon dock till Skåne och det har inte varit lika lätt att umgås spontant. Men så kände jag nu att det var dags att åka dit. Vi tog en dag på stan på lördagen, gjorde hudvård Malmö på en hudvårdssalong, samt att vi även unnade oss en manikyr. En fika hann vi också med. Sedan så handlade vi hem en massa goda saker för att laga mat.

God middag och trevligt sällskap

Vi handlade som sagt med oss en massa saker hem för att laga mat tillsammans. Det gjorde vi och drack rött till. Mysigt var det och vi fick pratat en massa minnen. Efter att vi hade ätit och pratat en massa, så begav vi oss ut för att jag skulle få testa på Malmös nattliv. Det blev en bar och en nattklubb vi gick till, innan vi åt nattamat och begav oss hem igen.

Mysig söndag

Söndagen passade vi på att sova länge. Sedan så lagade vi till värsta hotellfrukosten, med kaffe, juice, ägg, bacon, korvar, youghurt och massa annat gott. Sen så tog vi en promenad och njöt av det vackra vädret. Senare så tog jag tåget hem igen. Det var en mycket trevlig helg. Nästa gång sa vi att hon ska hälsa på mig, ser redan fram emot det.

24 Oct 2018