« Ukraina i Sverige

Ta hand om huset där hemma

Oavsett om du är ute och reser mycket, eller har ett hus utomlands, så kanske du även har ett hus där hemma i Sverige?  Det är viktigt att du sköter om det på ett bra sätt, även om du inte är där jämt. Det så att det ska hålla och även att det inte ser vanskött ut. Är du borta mycket är det bra att ha en person som kan sköta om saker åt dig. Som trädgården till exempel. För att ett hus ska ha en bra livslängd är det även bra att se över om du behöver måla,eller om du behöver byta fönster. Ett fönsterbyte kan vara nödvändigt om du har ett äldre hus. 

Vad behöver man för fönster?

Om du tänker att du ska göra ett fönsterbyte, så finns det bra fönster hos WestCoast Windows. De är så kallade underhållsfria fönster. Så byter du till dessa så behöver du i alla fall inte bekymra dig om fönsterbyte på bra länge. Då är det bara allt annat kring ditt hus som ska skötas.

Låt ingen veta att du inte är hemma

Sköts inte huset om eller trädgården blir vildvuxen, så märks det snart att du inte är hemma. Det lockar inbrottstjuvar. Ha husvakter, eller nån som kommer och tittar till det när du är borta. Installera larm, automatiska lampor samt satsa på ett övervakningssystem. Så kan du känna dig trygg med att resa bort utan att oroa dig för huset där hemma.

14 May 2018